Fri fragt (1-2 dage) Bestil inden 11:00 og vi afsender samme dag

Hvor ofte skal jeg skifte mine barberblade?

Lagt op af

Èn af de mange grunde til, at vi hos Barberskabet har valgt at sende barberblade til dig, direkte i din postkasse i et bestemt interval, er for at sikre, at dine barberblade bliver skiftet regelmæssigt. Det er sundest for din hud og sikrer en behagelig barbering.

Udforsk vores medlemskaber


Træt af at barbere dig med sløve barberblade? Undgå det med et medlemskab hos Barberskabet.

Hver gang du barberer dig, bliver skærerne på dit barberblad en smule sløvere, hvilket reducerer bladets evne til at give en tæt og behagelig barbering.

Jo sløvere bladet bliver, jo mere vil det hive dine hår ud frem for at skære dem, hvilket kan give en ubehagelig barbering og irriteret hud.

Det er meget individuelt, hvor mange gange et barberblad kan anvendes, før det bliver sløvt. Generelt erfarer vi, at vores barberblade kan holde helt fra 5-10 barberinger.

Så hvad kan du gøre for at få barberbladet til at holde så længe som muligt?

Din skæglængde, samt rengøring af barberbladet er typisk det, der afgør, hvor længe det kan holde.

En stor del af problemet bunder i skidt, der kan sætte sig fast i barberbladet, såsom hår, sæbe og død hud. Skidt må ikke fjernes fra barberbladet med et håndklæde, da det gør barberbladet endnu sløvere. Skyl hellere barberbladet under og efter barbering i varmt vand.

Hvis du bruger barberblade til kropsbehåring, bør du bruge separate barberblade hertil. Bakterier kan hurtigt vokse og sprede sig på et barberblad, hvis det bliver brugt for længe og til forskellige formål. Det vil resultere i, at du skal skifte dit barberblad oftere end nødvendigt for at sikre en ren barbering. 

GÅ TIL PRØVEPAKKE

Brug din sunde fornuft

I bund og grund kommer det meget an på, hvor ofte du barberer dig og dermed hvor ofte du skal skifte dit barberblad. Hvis der er tegn på sløvhed, der hiver hårene fremfor at skære dem, er det tid til at skifte barberbladet. For med et nyt, lækkert og skarpt barberblad får du en tæt barbering, en sund hud og en rigtig god start på dagen.

Hos os kan du vælge at få tilsendt barberblade, så det passer til netop dine barberingsvaner og behov. Vi sender otte barberbladeblade afsted i intervaller, alt fra hver måned og op til én gang om året. Så snart du har fundet dit perfekte interval, så vil du aldrig igen stå med et sløvt barberblad, men er sikret en tæt og behagelig barbering - hver gang. Udforsk vores medlemskaber her.

 

Nyere oplæg →