Mange mænd undgår at bruge barberblade, da de er bange for den brændende fornemmelse og den røde og irriteret hud efterfølgende. Den brændende fornemmelse er noget, der rammer mange, når de barberer sig. Der er forskellige grunde til det opstår, men der er også mange måder du kan undgå det på og dermed opnå en behagelig barbering hver gang.

Prøvepakke kun kr. 39

Vi giver dig fire løsninger til at undgå den brændende fornemmelse efter barbering.  

Du barberer dig med sløve barberblade
Det er ligegyldigt om du bruger de dyreste barberblade på markedet, hvis de er sløve kan de ikke gøre deres arbejde optimalt. Det du plejer at kunne barbere med ét strøg, skal du pludselig bruge tre-fire strøg på, hvilket irriterer din hud. Det kan få huden til at føles øm, som er resultatet af meget små hudafskrabninger i ansigtet. Over tid kan de små hudafskrabninger blive irriteret og inficeret, der kan resultere i brændende fornemmelse i form af udslæt og knopper.
Løsning:
Vær meget opmærksom på, hvor effektive og skarpe dine barberblade er, når du barberer dig. Føler du, at barberbladene hiver hårene ud fremfor at skære dem, så er det på tide at skifte bladet. På den måde får du den bedste, mest hygiejniske barbering - og din hud vil takke dig for det.
Med et medlemskab hos barberskabet skal du aldrig mere tænke på at stå og mangle barberblade, når de skal skiftes. Når barberbladene bliver sendt direkte i din postkasse i det interval, der passer til dine behov, så risikerer du aldrig at barbere dig med sløve barberblade.

GÅ TIL PRØVEPAKKE

Dine barberblade er beskidte
Dine barberblade bliver hurtigere beskidte, hvis du ikke vasker dit ansigt før barbering. Det skyldes, at din hud opsamler snavs i løbet af dagen, som barberbladene derfor også skal skære igennem. Det skaber en unødvendig friktion, der gør huden irriteret og inficeret. 
Løsning: 
Vask altid ansigtet grundigt før du starter din barbering og undgå tørbarbering.

Du har tør hud
Barbering på tør hud vil skabe en ond cirkel og kun gøre din hud endnu mere tør. Det kan give dig en kløende og rød hud, som er meget ubehageligt.
Løsning:
Køb en god fugtighedscreme og brug den ofte - gerne morgen og aften. Selv hvis du ikke barberer dig, er tør hud noget du gerne vil undgå.

Du barberer dig mod hårene
Føler du nogle gange hele dit ansigt brænder, når du er færdig med barbering? I så fald, så har du muligvis barberet dig mod hårene. Barbering mod hårene giver større risiko for sår og indgroede hår. Det skaber unødvendig friktion, der efterlader din hud sensitiv og rød af irritation.
Løsning:
Tag dig god tid og barber dig forsigtigt med hårenes retning.

Få en friktionsløs og komfortabel barbering - hver gang
Dine barberingsvaner kan være den afgørende forskel på brændende rød hud og en komfortabel barbering. En olie og barbergel før barbering, vil blødgøre hårene, så barberbladet kan skære dem over helt uden problemer. På den måde får du klargjort din hud og dine hår, før du begynder at barbere dig. Efter barbering er det vigtigt at afkøle huden med en god aftershave, så du helt undgår irriteret hud.

Den allerbedste måde til at reducere den brændende fornemmelse på, er at tage dig tid til din barbering og ikke skynde dig igennem processen. Husk på, at du stryger meget skarpt stål hen over din hud i form af skærene på barberbladet.
Derudover skal dine barberblade skiftes regelmæssigt, så de ikke bliver sløve og hiver hårene ud fremfor at skære dem. Det kan du imødekomme med ét af vores medlemskaber her.

Udforsk vores medlemskaber