Fri fragt (1-2 dage) Bestil inden 11:00 og vi afsender samme dag

FAQ

Du kan sende os en mail på kontakt@barberskabet.dk  hvis du gerne vil ændre eller opsige dit medlemskab.
Vi garanterer en svartid på højest 1 time i hverdagene.
Du kan også ringe på tlf: 31 25 50 11 mellem 9-16 i hverdagene.

            

Er det muligt at ændre min næste leveringsdato?
Du kan nemt selv gå ind og tilpasse din næste levering af 4 barberblade. Det gøres ved at logge ind som bruger, hvorefter du klikker "ret medlemskab" ude i venstre side, dernæst "rediger" og til sidst klikker "rediger næste forsendelsesdato". Her har du så muligheden for at vælge, hvornår din næste levering af barberblade skal afsendes. 

Kan jeg springe en måneds levering over?
Du kan sagtens springe en måneds levering over, hvis du fx skal ud og rejse. Dette gøre ved at logge ind som bruger, hvorefter du klikker "ret medlemskab" ude i venstre side. Dernæst skal du vælge "Leveringsplan" i menuen til venstre. Her vil du se et overblik over dine fremtidige leveringer og ud for hver dato vil du kunne klikke "Spring over" for at annullere den pågældende levering af 4 barberblade.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?
Du kan opsige dit medlemskab ved at logge ind som bruger, hvorefter du trykker “ret medlemskab ” ude i venstre side. Dernæst klikker du på "opsig" hvorefter du vil modtage en bekræftelse over email om, at du ikke længere er medlem.

Modtager jeg mine barberblade direkte i postkassen?
Du vil altid modtage dine barberblade direkte i postkassen. Vi ønsker ikke, at vores medlemmer skal bruge tid på at stå i kø i supermarkedet. Så du vil altid have nye barberblade liggende klart til at blive taget i brug. 

Hvor ofte skal jeg skifte mine blade?
Det er meget individuelt hvor lang tid barberblade holder. De barberblade, som Barberskabet.dk sælger er af høj kvalitet. Vi anbefaler dog, at man skifter sine barberblade ca. 1 gang om ugen ved daglig barbering. Dette skyldes, at barberblade har en tendens til hurtigt at blive beskidte pga. snavs og hår, som kan medføre irriteret hud.

Hvor bliver barberbladene produceret?
Vores barberblade produceres af det amerikanske firma American Safety Razor (ASR), som blev grundlagt i 1875. ASR har produceret barberblade i over 130 år og var de første som producerede barberblade til offentligheden. Vi garanterer derfor vores medlemmer den højeste kvalitet. 

Hvor mange blade har hovederne til skraberen?
Hovedet har 5 skarpe blade samt et ekstra barberblad bagpå til at trimme de steder som er svære at komme til. Desuden har hovedet bløde aloe vera bånd både før og efter barberbladene, som giver dig en tæt og behagelig barbering. 

Passer barberbladene til andre skrabere?
Barberbladene passer ikke til andre producenters skraber. 

Hvilke kreditkort kan man betale med?
Vi tager imod Visa, Mastercard og American Express.

Hvordan er mine kortoplysninger sikret?
Dine kortoplysninger er krypteret via SSL og sikret via betalingsservicen stripe.

Hvor lang tid går der før jeg modtager mine barberblade?
Efter du har bestilt dit medlemskab, vil der gå mellem 1-2 hverdage, før du modtager din prøvepakke bestående af skraber samt 2 barberblade. Efterfølgende vil vi, som standard, afsende 4 nye barberblade til dig 2 uger efter, du har bestilt prøvepakken. 
Du vil altid blive informeret via e-mail, så snart vi har sendt dine barberblade med posten. Vi trækker også først pengene fra dit kort, når vi har afsendt dine ordre.

Kan man betale med mobilepay eller Swipp?
Det er endnu ikke muligt at betale med sin mobiltelefon via Mobilepay eller Swipp.

Sælger I også medlemskaber til firmaer?
Vi er åbne for firmaer, som ønsker at tilbyde vores medlemskaber, som ekstra frynsegode til medarbejderne. Tag endelig kontakt til os på: kontakt@barberskabet.dk