Forår

Foråret er rigtig godt på vej og det er dermed slut med kuling, iskold regn og temperaturer nær frysepunktet. Med foråret følger mere sol og luftfugtighed, hvilket påvirker hud og skæg. Det er derfor en god idé at give huden og skægget en god omgang forårspleje.
Husk, at dit ansigt er det, som altid er eksponeret over for al slags vejr og som du ikke gemmer væk under jakker, huer og handsker.

Vi giver dig fire tips til sund hud og skæg i foråret.

Udforsk vores medlemskaber

Undgå alkohol
Der er heldigvis ikke tale om, at du skal sige farvel til øllene i forårssolen. Det eneste du skal tænke over er, at der ikke skal være alkohol i dine produkter, da alkohol udtørrer huden.

Brug solcreme - uanset hvor meget du er udenfor
Vi ved allesammen, at for meget sol skader huden. Men faktisk påvirker solen altid din hud - uanset hvor meget du er udenfor. Det tager kun 20 minutter for din hud at blive forbrændt og skadet, hvis den ikke er beskyttet. Derfor er det vigtigt at påføre et tyndt lag solcreme hver dag, efter barbering. En god faktor 30 vil blokere 93% af UV-strålerne, mens en faktor 50 vil blokere 98%. Man skulle tro solcreme ikke var så nødvendigt her i Danmark med alle de skyer vi ofte har hængende. Men selvom solen er bag skyerne, rammer op til 40% af UV-strålerne stadig jorden og dig, når du er udenfor. Husk derfor altid solcreme - uanset vejret.

Spis vitaminholdig mad
De grøntsager om foråret, som har det højeste indhold af vitamin K og jern er asparges, rucola, favabønner, icebergsalat, forårsløg, spinat, radiser og artiskokker. 
De opretholder hudens og ikke mindst dit helbreds sundhed.
Så når du alligevel står i kantinen, så sørg for at tage nogle af de gode vitaminholdige fødevarer - for din huds og dit helbreds skyld.

Vis din sunde hud frem ved at barbere dig med barberblade fra Barberskabet.

Forårsklar med Barberskabet

Eksfoliering
Vinteren og de kolde temperaturer gør din hud tør og de døde hudceller samler sig i huden. Når barberbladene også skal skære døde hudceller over, giver det unødvendig friktion og en ubehagelig barbering. Friktionen fører til en brændende fornemmelse efter barbering. 

Læs ogsåLøsninger til at undgå brændende fornemmelse efter barbering

Eksfoliering er en behandling, der fjerner døde hudceller, så huden er klar til en friktionsløs og komfortabel barbering.

Eksfoliering er vigtig fordi:

  • Det hjælper med at komme af med døde hudceller, der efterlader huden blødere og mere ensartet, så du opnår en friktionsløs barbering
  • Renser din hud og fjerner mørke områder og mathed
  • Giver færre indgroede hår, der gør din barbering meget mere komfortabel

Det bedste af det hele er, at du ikke behøver gå ud og købe en dyr eksfolieringscreme eller bruge lang tid på behandlingen. Det eneste du behøver at gøre for at eksfoliere din hud er at blande:

  • 1 spiseske kaffepulver
  • 3 spiseske fugtighedscreme

Når du har lavet din eksfolieringscreme, skal du gøre følgende:

1. Fugt dit ansigt med varmt vand

2. Fordel din eksfolieringscreme i ansigtet med dine fingerspidser (undgå området omkring øjnene)

3. Når eksfolieringscremen er fordelt i ansigtet, begynder du forsigtigt at lave cirkulære bevægelser for at skrubbe de døde hudceller fri fra ansigtet

4. Når du har skrubbet hele ansigtet, så skyl eksfolieringscremen af med vand.

Denne eksfolieringsbehandling behøver ikke blive gjort mere end en gang om ugen for at opnå en komfortabel barbering uden døde hudceller.

Når du er klar til din barbering efter eksfolieringsbehandlingen, så brug barberblade af højeste kvalitet. Dem finder du hos Barberskabet, hvor du får tilsendt kvalitetsbarberblade i et interval, der passer præcis til dine behov. Så opnår du den bedst mulige barbering her i foråret.

Få forårets bedste barbering