Hvorfor Barberskabets Grafentech-boxershorts er unikke

Det primære fokus i udviklingen af vores Grafentech-boxershorts har været optimering af komfort og hygiejne. Vi vil gennem en unik materialesammensætning med særlige egenskaber højne de krav du kan stille til dit undertøj. 

Vores Grafentech-boxershorts adskiller sig fra dine almindelige bomuldsboxershorts ved at være svedtransporterende, antibakterielle og ekstremt bløde. Disse egenskaber opnås, da vores boxershorts består af de revolutionerende materialer grafen og modal.

LÆS MERE HER

Det svedtransporterende materiale Grafen

Grafen er et nyligt opdaget materiale, der besidder en lang række unikke og praktiske egenskaber. 
Grafen er bygget op af atomtynde kulstofflager i en sekskantet struktur – ligesom en bikage. Den unikke struktur gør grafen utroligt holdbart og stærkt – faktisk 200 gange stærkere end stål. 
Derudover er grafen meget fleksibelt og kan strækkes 25% dets størrelse. Udover den stærke og fleksible struktur, er grafen verdens tyndeste materiale: 300.000 flager af grafen ovenpå hinanden svarer til tykkelsen af ét stykke papir. Grafen har også den fordel, at det leder varme endnu bedre end kobber, og er en formidabel væskefordeler.
 
Alle disse egenskaber gør grafen til et optimalt materiale at placere lokalt i skridtet af vores Grafentech-boxershorts. Den unikke struktur gør grafen til et utrolig effektivt svedtransporterende materiale, så dine boxershorts altid er tørre og komfortable - uanset situationen.

 

TIL PRØVEPAKKE


Det bæredygtige og antibakterielle materiale Modal

Modal er det primære materiale vores Grafentech-boxershorts er produceret af. Modal er udvundet af bøgetræer, og er utrolig formstærkt og krøller eller krymper derfor ikke – heller ikke efter vask. Derudover er modal langt mere miljøvenligt end bomuld. Der bruges eksempelvis 10-20 gange mindre vand til dyrkning af modal sammenlignet med bomuld. 

Modal er også langt blødere end bomuld, hvilket gør vores boxershorts utroligt lette og luftige af have på – du kan ikke forestille dig det, før du har prøvet dem. 

Modal fungerer ekstremt godt som antibakterielt stof, da det er 50% mere væskeabsorberende end bomuld. Når væske absorberes mere effektivt, bliver Grafentech-boxershortsene langt hurtigere tørre. Dette forebygger yderligere sveddannelse, hvilket mindsker bakteriedannelsen markant, da bakterier foretrækker et varmt og fugtigt miljø, og dermed sikres den effektive antibakterielle egenskab.

Derudover sikrer de lange fibre og den tætte vævning et utrolig holdbart og slidstærkt materiale, som også bibeholder farve og pasform på den lange bane.

Medlemskab på vores Grafentech-boxershorts

Vi mener, at to krav til dit undertøj er essentielle for at give dig det bedste udgangspunkt for dagen: Maksimal komfort og maksimal hygiejne.
Når vi leverer Grafentech-boxershorts via et medlemskab i et bestemt interval, så sikrer vi, at du modtager den rette mængde boxershorts, så du opretholder maksimal komfort og hygiejne. Samtidigt bliver du gjort opmærksom på, hvornår det er tid til at kassere de mest slidte Grafentech-boxershorts, når to nye par bliver leveret direkte til din postkasse.


Prøv vores Grafentech-boxershorts her:

TIL PRØVEPAKKE