Hvorfor medlemskab?

Hvorfor udskiftning?

Oplever du også af og til hudproblemer som følge af barbering?

Oftest skyldes det to ting: sløve og/eller snavsede blade. I begge tilfælde kan det resultere i hudproblemer såsom røde knopper, sår og rifter samt generel irritation og rødme.

Vi anbefaler derfor, at man gør sig umage med at huske at udskifte og rengøre sine barberblade regelmæssigt. Klar det let med et medlemskab!

Rent barberblad Rent barberblad

Hvor lang tid holder bladene?

Det er individuelt, hvor lang tid enkelte barberblade holder. Vores barberblade er af den højeste kvalitet og kan holde til alt fra 5-10 barberinger afhængig af barberingsmetode, rengøring, hud og hår.

Vi anbefaler dog, at man af hygiejnemæssige årsager skifter sine barberblade ca. én gang om ugen ved daglig barbering. Dette skyldes netop, at barberblade har en tendens til hurtigt at blive beskidte pga. snavs og hår, som kan medføre irriteret hud.

Barbering med Shaving Cream Barbering med Shaving Cream

Et medlemskab på barberblade?

Vi har alle forskellige præferencer og behov for barbering - og disse kan også sagtens ændre sig løbende. Derfor tilbyder vi dig et 100% fleksibelt medlemskab, hvor du selv kan kontrollere, hvornår du får leveret din næste medlemspakke med barberblade.

Pakken er i øvrigt tynd som en brevsprække, og du får den derfor leveret direkte i postkassen - ligesom alle vores andre produkter!

Barberblade prøvepakke Barberblade prøvepakke

Hvordan fungerer medlemskabet?

Prøv i 14 dage

Prøvepakken indeholder ét kvalitetshåndtag og beskyttelsesetui samt to barberblade. Du kan hente pakken i postkassen efter 1-2 hverdage.

Automatiske leveringer

Efter 14 dage sender vi din første medlemspakke med 8 barberblade. Du kan altid selv ændre i dine leveringer.

Ingen binding

Du kan selv ændre din leveringsplan eller opsige medlemskabet. Du har altid 100% kontrol!

Set os i medierne?

Barberskabet Børsen
Barberskabet Ballerup Bladet
Vi samarbejder med Ældre Sagen
Barberskabet logo

Få en super skarp barbering

Prøv i dag for kun 49 kr.