Handelsbetingelser

Hos Barberskabet.dk er gennemsigtighed et nøgleord og noget vi går meget højt op i. Hvis der på nogen måde skulle opstå tvivl om vores betingelser, så skriv endelig til kontakt@barberskabet.dk eller ring til os på 89 88 49 42 mellem 9-12 i hverdagene.

Levering

Bestiller du inden kl. 11:00 sendes forsendelsen samme dag (gælder ikke weekend- og helligdage).
Bestiller du efter kl. 11:00 sendes forsendelsen den næstkommende hverdag.

Alle forsendelser leveres inden for 1 - 2 hverdage.

Vi sender dig en e-mail når vi gør din pakke klar, samt når den forlader vores lager.

Vi leverer altid direkte i postkassen. Ved større ordre, hvor pakken ikke kan komme i postkassen, vil buddet hænge pakken på dit dørhåndtag, hvis han vurderer, at det er sikkert. Kan dette ikke lade sig gøre, vil forsendelsen blive videreleveret til din nærmeste DAO pakkeshop og du vil modtage besked om hvor du kan afhente den.

Kontakt os på kontakt@barberskabet.dk eller tlf. +45 89 88 49 42 hvis din pakke er udeblevet.


Betaling

Dine kortoplysninger bliver sendt direkte til betalingsservicen Stripe i krypteret form (SSL), som udelukkende du og Stripe kan læse.
Dermed er der ingen andre, der kan se eller gemme oplysninger om dig.

Ved kortopdatering opfordrer vi til at opdatere via din brugerprofil for at undgå personfølsomme oplysninger over mail eller telefon.

Ved køb med kreditkort trækkes beløbet fra din konto når vi sender din pakke.

Vi modtager Visa, VisaDankort, American Express, MasterCard og Apple Pay. Det er ikke muligt at betale på andre måder såsom MobilePay og Swipp.


Hvornår trækker vi pengene?

Vi trækker pengene for din medlemspakke på dagen hvor din ordre går igennem, samtidigt med at vi afsender din pakke. Går din ordre igennem i weekenden eller på en helligdag, afsendes din pakke på førstkommende hverdag.

 

Begrænsning på én prøvepakke pr. kunde

Det er kun muligt at bestille én prøvepakke pr. produkt pr. kunde.


Kvittering

Når vi afsender barberbladene eller andre varer til dig, modtager du altid en bekræftelse på email.

 

Nyt eller udløbet kort

Hvis du ønsker at skifte kort, eller dit kort udløber, skal du huske at opdatere dine kortoplysninger på din profil på Barberskabet.dk. Er dette ikke gjort i tide, vil vi gøre opmærksom på dette via e-mail og SMS.

Vær opmærksom på, at hvis der ligger en ubetalt ordre i kø vil denne ordre behandles så snart kortet er opdateret. Denne kan udsættes ved at kontakte vores support.

Hvis du først kan opdatere kortet på et givent tidspunkt i fremtiden, så send os gerne en mail om dette på kontakt@barberskabet.dk


Opsigelse

Der er ingen bindingsperiode på vores medlemskaber, dog skal din opsigelse ske senest dagen før, vi afsender din næste medlemspakke. 
For at opsige skal du blot logge ind på din profil og vælge "rediger medlemskab". Herefter skal du klikke "opsig medlemskab".

Alternativt kan du nemt tilpasse din næste forsendelse eller vælge at springe én enkelt levering over.
Hvis du har spørgsmål eller problemer så skriv venligst til kontakt@barberskabet.dk

Vær opmærksom på, at dette punkt kun gælder for medlemskaber, og ikke for enkeltsalg.


Reklamation

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter modtagelse.
Køber er forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager din bestilling og herefter yderligere 14 dage til at returnere varen.

Ved benyttelse af fortrydelsesretten er det en forudsætning at: 

Varen er ubrugt. Varen sendes forsvarligt retur for egen regning. En vare bliver først anset som brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved lignende afprøvning af varen i en fysisk butik.

Husk at kontakte vores support på kontakt@barberskabet.dk før du sender varer retur, da behandlingen af din retursag ellers kan blive forsinket.

Pengene tilbagebetales til det kort du benyttede ved betaling. Du vil modtage pengene på din konto indenfor 5-10 arbejdsdage.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, modtages ikke. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skrive tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Vi anbefaler, at du sender varen retur med Post Danmark. Desuden skriv venligst, at du ønsker tilbagebetaling.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (og til private).       


Ansvarsfraskrivelse og garanti

Barberskabet er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller at de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse, eller forhold som ligger uden for Barberskabets kontrol, f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

                             

Webshoppen drives af:

Barberskabet ApS
Kattesundet 4, 2. sal
1458 København K

CVR nr: 38759590
Telefon +45 89 88 49 42                                                              


Forbehold for ændringer:

Barberskabet.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere priser samt de regler og betingelser, der er gældende for dette website. Ændringer vil altid blive varslet i god tid.

 

Levering til firmaadresse:

DAO kan desværre som udgangspunkt ikke levere til firmaadresser. Lad derfor feltet 'Firma' stå tomt såfremt der er tale om en privatadresse. Hvis feltet 'Firma' er udfyldt, vil pakken automatisk blive omdirigeret til nærmeste ledige pakkeshop.

 

Levering til små danske øer:

DAO leverer ikke ved en række mindre danske øer uden broforbindelse. Vi anbefaler i stedet at notere en anden adresse, eventuelt en firmaadresse, da pakken så vil leveres dertil eller i pakkeshop. Kontakt vores support for den bedste leveringsløsning til dig på e-mail kontakt@barberskabet.dk.

 

Links:

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk

Foreningen for dansk internethandel www.fdih.dk