Beklædning

Hvordan og ved hvilken temperatur bør man vaske undertøj?

Hvordan og ved hvilken temperatur bør man vaske undertøj?
Ofte vil vaskemærket i dit undertøj påstå, at dine boxershorts eller dine bomuldstrusser kun må vaskes ved 30 grader, hvilket langt hen ad vejen også rigeligt - også selvom du måske har hørt, at bakterier kun dræbes ved kogevask. Men det handler faktisk i højere grad om materialet, vaskemidlet og brugen af undertøjet.

Læs mere

Nov 19, 2020

Er modal bedre end bomuld?

Er modal bedre end bomuld?
Bomuld har domineret tøjindustrien længe, men de senere år er mere miljørigtige produkter med mere funktionalitet kommet på banen. Vi giver dig her en række grunde til, at du skal kigge efter materialet modal, når du køber tøj og andre tekstilprodukter.

Læs mere

Sep 30, 2020

Hvorfor Grafentech-boxershorts?

Hvad er Grafen, og hvordan forbedrer det kvaliteten af undertøj
Har du undret dig over navnet og materialet i vores Grafentechboxershorts? Vores Grafentech-boxershorts adskiller sig fra almindelige boxershorts af bomuld ved at være svedtransporterende, have antibakterielle egenskaber og være ekstremt bløde. Disse egenskaber opnås grundet de revolutionerende materialer grafen og modal.

Læs mere

Sep 18, 2020

Allergi og ødelagt tøj - find hoved og hale i tøjvask

Allergi og ødelagt tøj - Guide til behandling af tøj
  Vidste du, at der faktisk ikke er lovkrav om indholdsdeklaration på vaskemiddel, selvom 4% af danskerne har parfumeallergi? Eller at Svanemærket ikke betyder, at produktet er uden parfume eller krasse tilsætningsstoffer? Vi giver dig en guide til at gennemskue produkter til tøjvask, så du skåner både dig hud og dit tøj.

Læs mere

Sep 01, 2020