Beklædning

Få bugt med sure fødder!

Få bugt med sure fødder!

Fugtige, svedige og lugtende fødder og sko kan give ubehagelige blikke fra sidemanden, måske ødelægge et godt moment og generelt gøre dig en smule pinlig berørt. Dette lugtende problem lider de fleste mennesker faktisk af - og netop derfor giver vi dig her 6 gode råd til, hvordan du får bugt med det fremover!

Pletfjerning - også på hvidt tøj

Pletfjerning - også på hvidt tøj

De lyse sommer-outfits og lange sommeraftener er heldigvis kommet over os. Dog øger dette risikoen for diverse pletter på det flotte hvide tøj, hvorfor vi her er kommet dig i forkøbet med en guide, der fortæller dig præcis, hvordan de mest gængse plettyper fjernes - også dem på det hvide tøj!

Hvad gør Barberskabets T-shirt unik?

Hvad gør Barberskabets T-shirt unik?

Vores pletafvisende, antibakterielle og lugtmodvirkende T-shirt er udviklet med miljø og social ansvar i baghovedet, og består af 80% økologisk bomuld og 20% modal. Derudover har den en række certificeringer, som sikrer, at du ved, hvad produktet og produktionen består af!

Hvad er Grafen?

Hvad er Grafen?

Grafen er lidt af et vidundermateriale, som først for nyligt er blevet inkorporeret i tekstiler. Det har mange utrolige egenskaber, som gør det til et fantastisk materiale, men da det er et relativt nyopdaget materiale, så testes og forskes der fortsat i dets alsidige anvendelighed.

Er modal bedre end bomuld?

Er modal bedre end bomuld?

Bomuld har domineret tøjindustrien længe, men de senere år er mere miljørigtige produkter med mere funktionalitet kommet på banen. Vi giver dig her en række grunde til, at du skal kigge efter materialet modal, når du køber tøj og andre tekstilprodukter.

Hvad er Grafen, og hvordan forbedrer det kvaliteten af undertøj

Hvorfor Grafentech-boxershorts?

Har du undret dig over navnet og materialet i vores Grafentechboxershorts? Vores Grafentech-boxershorts adskiller sig fra almindelige boxershorts af bomuld ved at være svedtransporterende, have antibakterielle egenskaber og være ekstremt bløde. Disse egenskaber opnås grundet de revolutionerende materialer grafen og modal.