Artikel af Mie Møller

18. september 2020 

Læsetid: 5 min.

Grafentech-boxershorts

Hvad er grafen? Og hvordan gør det Barberskabets boxershorts unikke?

Grafentech-boxershorts for højeste komfort og hygiejne

Det primære fokus i udviklingen af vores Grafentech-boxershorts har været optimering af komfort og hygiejne. Vi vil gennem en unik materialesammensætning med særlige egenskaber højne de krav, du kan stille til dit undertøj.

Vores Grafentech-boxershorts adskiller sig fra dine almindelige boxershorts af bomuld ved at være svedtransporterende, have antibakterielle egenskaber og være ekstremt bløde. Disse egenskaber opnås, da vores boxershorts består af de revolutionerende materialer grafen og modal.


Boxershorts af modal og grafen: slidstærke, bløde, uden generende mærker og syninger og med lang levetid

Det svedtransporterende Grafen

Grafen er et nyligt opdaget materiale, der besidder en lang række unikke og praktiske egenskaber, som gør det optimalt at benytte i vores boxershorts. 

Grafen er bygget op af atomtynde kulstofflager i en sekskantet struktur, ligesom en bikage. Denne unikke struktur gør grafen utroligt holdbart og stærkt – faktisk 200 gange stærkere end stål.

Derudover er grafen meget fleksibelt og kan strækkes 25% dets størrelse. Udover den stærke og fleksible struktur er grafen verdens tyndeste materiale: 300.000 flager af grafen oven på hinanden svarer til tykkelsen af ét stykke papir. Grafen har også den fordel, at det leder varme endnu bedre end kobber og er en formidabel væskefordeler.

Alle disse egenskaber gør grafen til et optimalt materiale at placere lokalt i skridtet af vores Grafentech-boxershorts. Den unikke struktur gør grafen til et effektivt, svedtransporterende materiale, så dine boxershorts altid er tørre og komfortable - uanset situationen. 

Det bæredygtige, bløde og væskeabsorberende modal


Modal er det primære materiale i vores Grafentech-boxershorts. Modal er udvundet af bøgetræer og er utrolig formstærkt. Det hverken krøller eller krymper, heller ikke efter vask. 

Derudover er modal langt mere miljøvenligt end bomuld. Der bruges eksempelvis 10-20 gange mindre vand til dyrkning af modal sammenlignet med bomuld.  

Modal er også langt blødere end bomuld, hvilket gør vores boxershorts utroligt lette og luftige af have på – noget, der er svært at beskrive til nogen, der ikke har mærket materialet.

Modal er desuden effektivt i kampen mod bakteriedannelse og lugt, da det er 50% mere væskeabsorberende end bomuld. Når væske absorberes mere effektivt, bliver Grafentech-boxershortsene langt hurtigere tørre. Dette forebygger yderligere sveddannelse, hvilket mindsker bakteriedannelsen markant, da bakterier foretrækker et varmt og fugtigt miljø og dermed sikres den effektive antibakterielle egenskab. Som bekendt er det faktisk heller ikke sved i sig selv, der kan give en ubehagelig lugt, men derimod den bakteriedannelse, som sved kan føre til. Så ved at forringe vækstforholdene, holder du lugten fra at udvikle sig.

Disse egenskaber sikrer også en mere allergi- og miljøvenlig tøjvask, da det mindsker behovet for skyllemiddel, vaskemiddel og vaskepulver samt brug af tørretumbler. Læs mere om netop dette her. 

Et par boxershorts til flere formål

Modal er et fremragende materiale, når det kommer til både coldgear og heatgear, da det er fremragende til at hjælpe med temperaturregulering. Modal er meget åndbart og holder derfor ikke på fugten. 

Kombineret med at materialet er meget let og væskeabsorberende, gør dette modal til et fremragende materiale at træne og være aktiv i. 

De selv samme egenskaber gør dem til et godt materiale at iføre sig på eksempelvis skituren og generelt under fysisk aktivitet. Her gælder det om at iføre sig lag, som kan holde på varmen og samtidig afskærme kulden. Dit undertøj skal derfor føles så let og "usynligt" som overhovedet muligt og sørge for, at al fugt transporteres væk fra huden. For selvom sved dannes, når du har det varmt, så vil det gøre dig endnu koldere, så snart du ikke aktivt sveder, hvis dit undertøj er fugtigt fra sved eller væske.

Boxershorts af modal og grafen: svedtransporterende, væskeabsorberende og bløde

Grafentech-boxershorts på medlemskab

Vi mener, at to krav til dit undertøj er essentielle for at give dig det bedste udgangspunkt for dagen: 

1. Maksimal komfort 

2. Maksimal hygiejne

Når vi leverer Grafentech-boxershorts via et medlemskab i et bestemt interval, så sikrer vi, at du modtager den rette mængde boxershorts, så du opretholder maksimal komfort og hygiejne. Samtidigt bliver du gjort opmærksom på, hvornår det måske er tid til at kassere de mest slidte Grafentech-boxershorts, når to nye par bliver leveret direkte til din postkasse. Hvor længe et par underbukser holder afhænger dog meget af aktivitetsniveau og alder.

 

Prøv vores Grafentech-boxershorts allerede i dag med en prøvepakke til kun 49,-. 

 - Hurtigtørrende og væskeabsorberende
- Antibakterielt indlæg af Grafen
- Slidstærke
- Ekstremt bløde
- Holder farve og pasform 
- Uden generende sømme 

Er du ikke til medlemskaber? Se herunder!

3 par Grafentech-boxershorts

1 par Grafentech-boxershorts

Du får: 1 par Grafentech-boxershorts uden medlemskab for 199,- (inkl. levering)

6 par boxershorts

6 par Grafentech-boxershorts

Du får: 6 par Grafentech-boxershorts uden medlemskab for 749,- (inkl. levering)

 
Relaterede artikler
Allergi og ødelagt tøj

Allergi og ødelagt tøj af vask

Vidste du, at der ikke er lovkrav om indholdsdeklaration på vaskemiddel, selvom 4% af danskere har parfumeallergi?

Hvad gør Barberskabets T-shirt unik?

Hvad gør Barberskabets T-shirt unik?

Vi er stolte af vores nye, pletafvisende og lugtfrie T-shirt!
Den består bl.a. af en lang række unikke egenskaber og miljøansvarlige certificeringer.

Hvornår på dagen skal du barbere dig?

Hvornår på dagen skal du barbere dig?

Du har din helt egen barberingsrutine - men bør du egentlig barbere dig morgen eller aften for det bedste resultat?