Artikel af Mie Møller

18. september 2020

Læsetid: 5 min.

Hvad er GRAFENTECH-BOXERSHORTS, og hvad gør dem unikke?

Grafentech-boxershorts for højeste komfort og hygiejne

 

Det primære fokus i udviklingen af vores Grafentech-boxershorts har været optimering af komfort og hygiejne. Vi vil gennem en unik materialesammensætning med særlige egenskaber højne de krav du kan stille til dit undertøj.

Vores Grafentech-boxershorts adskiller sig fra dine almindelige boxershorts af bomuld ved at være svedtransporterende, have antibakterielle egenskaber og være ekstremt bløde. Disse egenskaber opnås, da vores boxershorts består af de revolutionerende materialer grafen og modal.

Det svedtransporterende Grafen

Grafen er et nyligt opdaget materiale, der besidder en lang række unikke og praktiske egenskaber.

Grafen er bygget op af atomtynde kulstofflager i en sekskantet struktur – ligesom en bikage. Den unikke struktur gør grafen utroligt holdbart og stærkt – faktisk 200 gange stærkere end stål.

Derudover er grafen meget fleksibelt og kan strækkes 25% dets størrelse. Udover den stærke og fleksible struktur, er grafen verdens tyndeste materiale: 300.000 flager af grafen ovenpå hinanden svarer til tykkelsen af ét stykke papir. Grafen har også den fordel, at det leder varme endnu bedre end kobber, og er en formidabel væskefordeler.

Alle disse egenskaber gør grafen til et optimalt materiale at placere lokalt i skridtet af vores Grafentech-boxershorts. Den unikke struktur gør grafen til et effektivt svedtransporterende materiale, så dine boxershorts altid er tørre og komfortable - uanset situationen. 

 

Det bæredygtige, bløde og væskeabsorberende Modal

Modal er det primære materiale i vores Grafentech-boxershorts. Modal er udvundet af bøgetræer, og er utrolig formstærkt og krøller eller krymper derfor ikke – heller ikke efter vask. Derudover er modal langt mere miljøvenligt end bomuld. Der bruges eksempelvis 10-20 gange mindre vand til dyrkning af modal sammenlignet med bomuld.  

Modal er også langt blødere end bomuld, hvilket gør vores boxershorts utroligt lette og luftige af have på – noget, der er svært at beskrive til nogen, der ikke har mærket materialet.

Modal er desuden effektivt i kampen mod bakteriedannelse og lugt, da det er 50% mere væskeabsorberende end bomuld. Når væske absorberes mere effektivt, bliver Grafentech-boxershortsene langt hurtigere tørre. Dette forebygger yderligere sveddannelse, hvilket mindsker bakteriedannelsen markant, da bakterier foretrækker et varmt og fugtigt miljø, og dermed sikres den effektive antibakterielle egenskab. Som bekendt er det faktisk heller ike sved i sig selv, der giver en grim lugt, men derimod den bakteriedannelse, som sved kan føre til. Så ved at forringe vækstforholdene, holder du lugten fra at udvikle sig.

Disse egenskaber sikrer også en mere allergi- og miljøvenlig tøjvask, da det mindsker behovet for skyllemiddel, vaskemiddel og vaskepulver samt brug af tørretumbler. Det har vi skrevet meget mere om lige her:

Grafentech-boxershorts på medlemskab

Vi mener, at to krav til dit undertøj er essentielle for at give dig det bedste udgangspunkt for dagen: Maksimal komfort og maksimal hygiejne.

Når vi leverer Grafentech-boxershorts via et medlemskab i et bestemt interval, så sikrer vi, at du modtager den rette mængde boxershorts, så du opretholder maksimal komfort og hygiejne. Samtidigt bliver du gjort opmærksom på, hvornår det måske er tid til at kassere de mest slidte Grafentech-boxershorts, når to nye par bliver leveret direkte til din postkasse. Hvor længe et par underbukser holder afhænger dog meget af aktivitetsniveau og alder.

Prøv vores Grafentech-boxershorts allerede i dag med en prøvepakke til kun 49,-. 

 - Hurtigtørrende og væskeabsorberende
- Antibakterielt indlæg af Grafen
- Slidstærke
- Ekstremt bløde
- Holder farve og pasform 
- Uden generende sømme 

 
Relaterede artikler

Allergi og ødelagt tøj af vask

Vidste du, at der ikke er lovkrav om indholdsdeklaration på vaskemiddel, selvom 4% af danskere har parfumeallergi?

Hvorfor begyndte vi at barbere os?

Vi er dykket ned i historien bag barbering helt tilbage fra det gamle Egypten og Alexander den store.

Hvornår på dagen skal du barbere dig?

Du har din helt egen barberingsrutine - men bør du egentlig barbere dig morgen eller aften for det bedste resultat?