Artikel af Emilie Lohals

8. september 2021

Læsetid: 5 min.

Hvad er Nanosølv-sokker, og hvad gør dem unikke?

Sorte sokker til mænd

Med fokus på komfort og funktionalitet i materialesammensætningen og det klassiske design har vi her hos Barberskabet fået produceret og lanceret vores helt nye og optimeret Nanosølv-sokker! Vi mener nemlig, at behagelige og holdbare sokker er undervurderet i en travl og effektiv hverdag - og netop derfor har vi gjort det til vores opgave, at du aldrig løber tør for sokker, der passer til det meste og til de fleste.  

Læs mere om sokkernes materialesammensætning, design og egenskaber i artiklen her.


Hvorfor sokker?

I og med at sokker er ét af de stykker tøj, som du har tættest på din hud, indelukket i en sko og oftest har på i lang tid af gangen, har vi udviklet vores nye Nanosølv-sokker, der passer til hverdagens strabadser. Det er vigtigt at benytte sokker, der giver de bedste forudsætninger for vores fødder til at klare de lange dage i et indelukket miljø. Med det udgangspunkt i centrum har vi udviklet vores unikke Nanosølv-sokker!

Se også vores barberblade, boxershorts, T-shirts samt Shaving Cream og After Shave Balm. 

Sokker på abonnement

Hvad er Nanosølv?

Vores sokker indeholder nanosølv-partikler, der virker som et antimikrobielt stof, der hæmmer bakterievækst. Derved holdes disse sokker lugtfrie og ”friske” gennem længere tid sammenlignet med den almindelige strømpe, så du undgår dårlig lugt og kan anvende dem i længere tid uden at vaske dem. 

Nanosølv

Materialesammensætning

Vores Nanosølv-sokker består hovedsageligt af materialet modal, som er et naturligt og bæredygtigt materiale, der udvindes af træfibre fra bøgetræer. Det er et mere miljøvenligt alternativ som tekstilmateriale, da der under udvindingen af det bl.a. bliver brugt op 20 gange mindre vand sammenlignet med f.eks. produktion af den klassiske bomuld. Modal er ligeledes CO2-neutralt. 

Modal har mange fordelagtige og unikke egenskaber, heriblandt: 

 • ​ Hurtigtørrende
  Sveden forsvinder hurtigt væk fra sokkerne grundet deres unikke og hurtigtørrende egenskaber, som skyldes modals tyndhed og åndbarhed. Du sikres dermed, at du aldrig skal gå med svedige sokker over længere tid.

 • Ekstremt komfortable
  Modal er langt blødere og lettere end bomuld, hvilket gør, at vores sokker føles lette og luftige at have på. Modal er flere steder blevet beskrevet som det blødeste stof i verden. Derudover holder sokkerne sin pasform og elasticitet efter gentagen vask.

Du kan læse mere om modals unikke egenskaber her.

Hvad gør Nanosølv-sokker unikke?

I udviklingen af vores sokker har vi været fokuseret på at skabe en strømpe perfekt til din hverdag, hvad end den er afslappet eller aktiv, hvorfor høj komfort og god hygiejne har været det vigtigste. Det har resulteret i følgende unikke egenskaber: 

 • Antibakterielle

 • Hurtigtørrende 

 • Ultrabløde

 • Svedtransporterende 

 • Temperaturregulerende 

 • Slidstærke 

Sorte sokker til mænd

Vores Nanosølv-sokker er designet til manden, der ønsker et klassisk og minimalistisk design på sine strømper. 

I sokkerne findes der heller ingen større søm, der kan genere i løbet af dagen, eller som er tydelige for det blotte øje. 

Remmen i toppen af ankelstykket er ca. 4 cm. bredt og er ligeledes anonymt af udseende. 

Sokkerne fås i én størrelse, der passer alt fra en str. 40-47. Elasticiteten og fleksibiliteten i strømpen gør, at den netop passer til det meste og til de fleste. 

Sorte herresokkerPrøvepakke på Grafentech-boxershorts

Hvorfor sokker på abonnement?

Vi mener, at det handler om to ting for at få den bedst mulige oplevelse i din hverdag og af vores medlemskab på Nanosølv-sokker: maksimal komfort og maksimal hygiejne. Med kombinationen af nanosølv og modal holdes dine sokkerne friske i længere tid, da bakterie-dannelsen er reduceret. Blødheden af sokker vil også blive påvirket efter mange gange i vaskemaskinen og tørretumbleren, for efter en rum tid vil fibrene i materialerne blive medtaget i sådan en grad, at det kan mærkes i blødheden af sokkerne. Dette vil ske uanset, hvilket materiale sokkerne er lavet af. Med et medlemskab på vores sokker, vil du aldrig nå at opleve at skulle gå på kompromis med blødheden i dine sokker eller din optimale hygiejne. Ved at få sendt Nanosølv-sokker efter en tilpasset frekvens, kasseres de mest slidte sokker undervejs, og du får dem udskiftet med tre helt nye par, når end det passer dine behov. 


Prøv vores Nanosølv-sokker allerede i dag med en prøvepakke til kun 39 ,-.  

 - Antibakterielle 
- Hurtigtørrende  
- Ultrabløde
- Svedtransporterende
- Temperaturregulerende
- Slidstærke 

Er du ikke til medlemskab? Se herunder!

12 par Nanosølv-sokker

12 par Nanosølv-sokker

Få 12 par Nanosølv-sokker (uden medlemskab) til 716,- (gratis levering)

Relaterede artikler
Shaving Cream og After Shave Balm

Shaving Cream og After Shave Balm

Barberskabet kan nu introducere både en Shaving Cream og en After Shave Balm, der med naturlige ingredienser og høj kvalitet skal sikre dig en endnu lettere og bedre barbering, hver gang.

Hvad gør Barberskabets T-shirt unik?

Pletafvisende og lugtfri T-shirt!

Vores helt nye og innovative T-shirt, som besidder en række egenskaber og kvaliteter, gør det til den perfekte T-shirt - både til hverdagsbrug og ud fra en miljømæssig og socialt ansvarlig vinkel. Læs mere her!

Hvad er Grafentech boxershorts, og hvad gør dem unikke?

Hvad gør Grafentech-boxershorts unikke?

Grafen er et revolutionerende materiale, og kombineret med modal giver det antibakterielle, hurtigtørrende og væskeabsorberende egenskaber samt høj komfort!