Artikel af Emilie Lohals

6. august 2021

Læsetid: 5 min.

Barberskabets Shaving Cream og After Shave Balm

Sådan opnår du den bedste barbering lettest!

Shaving Cream og After Shave Balm

Barberskabet kan nu med stor stolthed introducere to nye produkter til sortimentet: en Shaving Cream og en After Shave Balm. Produkterne er dansk produceret, parfumefrie og i høj kvalitet med fokus på pleje af din hud og optimal barbering af dit skæg. De er spækket med naturlige ingredienser, der er fugtgivende, plejende og modvirkende mod irritation i huden. Alt i alt den optimale forudsætning for, at du kan opnå den bedste barbering lettest. Læs mere her om vores produkter og anbefalinger!

Komplementære produkter

Vi hos Barberskabet vil aldrig stoppe med at påpege vigtigheden af komplementære produkter før og efter barbering. Med komplementære produkter menes der diverse barbergels, aftershaves, olier mv., som alle bidrager til at beskytte og pleje din hud i forbindelse med barbering, men som også kan medvirke til at forbedre selve din barberingsoplevelse og dit slut-resultat. Komplementære produkter er netop derfor så essentielle, da de gør det muligt for dig at opretholde en sund balance i din hud, samtidig med at du kan barbere din hårvækst præcis, som du ønsker den.

Vi har derfor fået udviklet og produceret vores helt  egen Shaving Cream og After Shave Balm, der i samspil med enten vores orange blad eller grå blad, giver dig den ultimative bedste barbering lettest, hver gang.Komplementære produkter

Hvad er barbercreme?

Shaving Cream

Hvad er Shaving Cream? 

Shaving Cream, som på dansk også kaldes barber-creme, er en creme i en blød og luftig konsistens, der skal påføres på huden og skægget, inden barberingen begynder for optimal beskyttelse. Denne fungerer altså som en preshave, der påføres inden din barbering starter. 

Barberskabets Shaving Cream sikrer dig, at din hud bliver beskyttet maksimalt undervejs i din barbering. Dertil bidrager den til at fugtiggøre din hud under og efter påføring, da den indeholder glycerin, der er yderst fugtgivende og modvirker udtørring. Vores Shaving Cream modvirker derudover også irritation i huden, grundet dens indhold af allantoin, der beskytter effektivt mod irritation i rinse-off.

Udtørring og irritation i huden er nogle af de mest gængse typer af problemer, mænd oplever under barbering, hvorfor Barberskabets Shaving Cream netop har fokus på at modvirke disse.

Barberskabets Shaving Cream indeholder derudover også: 

Mandelolie, som giver huden fugt samtidig med, at den virker anti-rynkende og regenererende for hudens celler.  

Bisabolol, som primært består af kamille, der også modvirker irritation huden.   

Aloe Vera, der fungerer sårhelende og fugtgivende.

Fokus på dit skægs velvære

Barberskabets Shaving Cream fokuserer også på dit skægs velvære, og den indeholder ingredienser, der er Curly Girl approved, hvilket betyder, at man ved brug af dette produkt undgår skrappe kemikalier såsom sulfater, udtørrende alkohol og silikoner. Af samme årsag indeholder Barberskabets Shaving Cream derimod fedtholdig alkohol (Cetearyl), der er medvirkende til at give fugt til håret og til huden. Derudover indeholder den naturlige olier (Prunus Amygdalus Dulcis Oil), der har fordele såsom at være rensende, stimulerende for hårvækst, nærende, opfriskende, fugtgivende og beroligende. Desuden hjælper det til at opretholde normale balancer i håret og huden samt modvirker det sveddannelse i området. 

After Shave Balm 

Hvad er After Shave Balm?

After Shave Balm er en creme med en vokslignende konsistens, du påfører på din rene hud efter, at du har barberet dig for at modvirke irritation og rødme. Den er ligeledes medvirkende til at opretholde fugtbalancen i huden, så du ikke risikerer udtørring, som er et alment problem efter barbering, specielt hvis du barberer dig regelmæssigt ofte. 

Barberskabets After Shave Balm er udviklet med et specifikt fokus på at beskytte og pleje din hud. Den er fugtgivende og blødgørende for huden, hvilket specielt er grundet dens indhold af Pentylene Glycol samt Butyrospermum Parkii Butter Extract, der er beroligende for huden, styrker hudens naturlige barrierer samt stimulerer dannelsen af kollagen, som er et vigtigt protein, vi har i kroppen. 


Hvad er aftershave?

Derudover indeholder Barberskabets After Shave Balm:

Allantoin, der virker anti-irriterende, beroligende, fugtgivende og blødgørende for huden. 

Saccharide Isomerate, der har en fugtgivende effekt i op til 72 timer og reducerer rødme i huden, som mange oplever som værende en hyppig tendens efter endt barbering. Dertil reducerer Saccharide Isomerate også TEWL, der står for Trans Epidermal Water Loss, som er en betegnelse for tabet af vand fra inde i kroppen gennem vores overhud.

Panthenol, der ligeledes er fugtgivende, plejende, beroligende og beskyttende mod huden, samtidig med at det virker hudreparerende og er med til at udbedre skader i huden. Panthenol reducerer ligeledes TEWL. 

Aloe Vera, der fungerer effektivt som en sårhelende og fugtgivende ingrediens. 
Hvordan barberer man sig?

Sådan opnår du den bedste barbering 

Alle kan nok nikke genkendende til, hvor stor frustrationen kan være efter en dårlig og sjusket barbering. Rifter, sår, røde knopper, tør hud og oversete spots, og man kunne blive ved. Det er alle sammen konsekvenser, der er svære at skjule fysisk, specielt når de er eksponeret i ansigtet ved skægområdet. Det kan være yderst frustrerende, men også ubehageligt, smertefuldt og måske lidt pinligt.  

Med Barberskabets vision om at være mandens bedste ven i hverdagen har vi på baggrund af ovenstående sørget for at samle de vigtigste remedier, tips og anbefalinger, du skal bruge for at opnå den bedste barbering lettest!

Der er specielt tre ting, du bør være ekstra opmærksom på for at kunne opnå den bedste barbering lettest:


1) Et skarpt og rent barberblad  

Det er essentielt for din barbering, at du benytter dig af et skarpt og rent barberblad hver gang, du skal barbere dig. Vi hos Barberskabet tilbyder barberblade på abonnement, så du altid har et rent, skarpt og nyt barberblad på lager. Det er både til dig, der barberer dig ofte, og til dig der ikke gør, for du kan få dem leveret med lige præcis det leveringsinterval, der passer dig. Prøv det og dem her.

2) Gode komplementære produkter 

Brug altid komplementære produkter under din barbering. Det er vigtigt for dit velvære, at du beskytter og plejer din hud før, under og efter din barbering. Brug altid minimum en pre- og aftershave, eksempelvis Barberskabets Shaving Cream og After Shave Balm, der skal påføres henholdsvis før og efter din barbering og som er medvirkende til at tilføre huden fugt og modvirke irritation undervejs. Husk derudover altid at barbere dig, når din hud er fugtig, gerne lige efter et bad. 

3) Ta' dig god tid 

Tag dig altid god tid, når du skal barbere dig. På denne måde sikrer du dig i højere grad en jævn barbering uden at misse nogle spots, og du undgår samtidig at lave unødige rifter, sår mv. Vi anbefaler derudover, at du barberer sig på dét tidspunkt af dagen, hvor du har bedst tid, hvilket for de fleste er om aftenen. Der er også et par andre fordele ved at barbere sig om aftenen, som du kan læse mere om her. 


Er du lige begyndt med barbering? Eller mangler du nogle gode anbefalinger og tips til at optimere din barberingsrutine? Så læs her flere gode tips til, hvordan man barberer sig. Overvej også hvilken hudtype du har, da det kan have betydning for din barberings- og plejerutine. Vi har lavet en guide til dig her. 


Prøv vores nye Shaving Cream og After Shave Balm her!

 - Produceret og kvalitetstestet i Danmark
- Beskytter huden mod irritation og udtørring
-  Fugtgivende og blødgørende mod huden
- Parfumefrie
- Ingen binding

 
Relaterede artikler
Hvad er grafen?

Hvad gør Grafentech-boxershorts unikke?

Vi giver dig her en fuld forklaring på, hvorfor du bør udskifte dine bomuldsunderbukser med fleksible, åndbare og behagelige Grafentech-boxershorts. Prøv dem for kun 49 kr.! 

Undgå røde knopper efter barbering

Sådan undgår du røde knopper under barbering

Langt de fleste har oplevet røde knopper efter barbering, og typisk dukker disse op på de mest ubelejlige tidspunkter. Læs her, hvordan du undgår dem!

Pletafvisende og lugtfri T-shirt

Pletafvisende og lugtfri T-shirt

Vores helt nye T-shirt besidder en række egenskaber og kvaliteter, der gør det til den perfekte T-shirt - både til hverdagsbrug og ud fra en miljømæssig og socialt ansvarlig vinkel. Læs mere her!