Den ultimative komfort

Det blødeste stof i verden?

Modal er flere steder blevet beskrevet som det blødeste stof i verden, så du er sikret den blødeste og lette følelse for huden.

Modal kan føles som en kombination af helt nyt bomuld og viskose, men er modsat disse materialer ekstremt åndbart, hurtigtørrende, væskeabsorberende og temperaturregulerende.

Derfor er modal et oplagt materiale til undertøj, sengetøj og sportstøj, og er også begyndt at gøre indpas inden for almindelig påklædning, da det har et flot fald, og hverken krøller eller krymper.

Grafentech boxershorts i modal Grafentech boxershorts i modal

MODALS UNIKHED

Modal er modstandsdygtigt over for krympning, holder fuldstændigt på farven og bliver ikke stift i stoffet. Desuden kan det strækkes meget bedre end bomuld og syntetiske stoffer - også helt uden at miste pasformen.

Modal er et hurtigtørrende materiale, som let absorberer væske og regulerer temperaturer. Det betyder, at bakterier ikke ophobes i stoffet i samme grad, da bakterier som bekendt trives bedst i varme og fugtige miljøer. Faktisk så kan modal absorbere op til 50% mere væske end bomuld - og det betyder også, at du kan spare dine boxershorts, miljøet og din elregning for en omgang i tørretumbleren.

Modal af bøgetræ Modal af bøgetræ

HVAD ER MODAL EGENTLIG?

Almindelig bomuld har i lang tid hersket tøjindustrien, men i de senere år er mere miljøvenlige alternativer til bomuld med et større fokus på funktionalitet kommet frem.

Èt af disse alternativer er det bløde, funktionelle og hurtigtørrende materiale modal. Modal er et semi-syntetisk materiale, som faktisk først blev udviklet som tekstil tilbage 1950'erne. I dag har det travlt med at slå igennem som et bæredygtigt og komfortabelt alternativ.

Vores Grafentech-boxershorts består af 93% modal netop grundet dets unikke egenskaber.

Modal af bøgetræ Modal af bøgetræ

Produktionen

Modal udvindes af bøgetræer, ligesom almindeligt bomuld, men ved udvinding bruger modal 20-30 gange mindre vand.

At modal udvindes af bøgetræer gør også, at modal i ren form er bionedbrydeligt. Cellulosen fra bøgetræet laves til lange fibre, som efterfølgende væves sammen til tekstilet modal.

Overordnet betyder det, at modal er et mere miljøvenligt alternativ til almindelig bomuld - og det kan vi rigtig godt lide!

Produktion af modal Produktion af modal

Hvordan fungerer medlemskabet?

Prøv i 8 dage

Prøv vores Grafentech-boxershorts i 8 dage og find ud af, om de er noget for dig.

Automatiske leveringer

Automatisk levering af nye forsyninger i postkassen. Det bliver ikke nemmere!

Ingen binding

Du kan selv ændre din leveringsplan eller opsige medlemskabet. Du har altid 100% kontrol.  

Set os i medierne?

Barberskabet Børsen
Barberskabet Ballerup Bladet
Vi samarbejder med Ældre Sagen
Barberskabet logo

KLAR TIL AT MÆRKE FORSKELLEN?

Prøv i dag for kun 49 kr.