Hvorfor medlemskab?

Et medlemskab på sokker?

Vi mener, at det handler om to ting for at få den bedst mulige oplevelse med vores Nanosølv-sokker: maksimal komfort og maksimal hygiejne.

For at bevare disse egenskaber anbefaler vi, at du udskifter dine sokker ca. hvert andet år. Med et medlemskab hos Barberskabet sikres denne løbende udskiftning og opretholdelsen af kvaliteten.

Hvorfor udskiftning?

Nanosølv-sokkernes pasform og blødhed sikres bedst muligt ved, at man ikke går for lang tid i det samme par, som bliver vasket ofte. Så forbliver sokkerne tætsiddende og behagelige på foden - og den silkebløde fornemmelse bevares.

Da sokker ikke kogevaskes, vil der altid være bakterier i dem. Ved løbende udskiftning sikrer du også minimal bakteriedannelse og dermed maksimal hygiejne.

Vi mener heller ikke, at nogen mænd er tjent med at gå med slidte og hullede sokker, så det afhjælper vi ved automatisk at sende nye sokker direkte hjem til dig!

Den løbende udskiftning

Cyklus

Vi mener, at en mand som minimum bør eje 20 par sokker, så der er nok til at tage med på ferie og nok til hverdagens brug, uden der skal vaskes hver uge.

Vil du også gerne være medlem af Barberskabet?

Prøv dem her

Hvordan fungerer medlemskabet?

Prøv i 8 dage

Prøv vores Nanosølv-sokker i 8 dage og find ud af, om de er noget for dig.

Automatiske leveringer

Automatisk levering af nye forsyninger i postkassen. Det bliver ikke nemmere!

Ingen binding

Du kan selv ændre din leveringsplan eller opsige medlemskabet. Du har altid 100% kontrol!

Set os i medierne?

Barberskabet Børsen
Barberskabet Ballerup Bladet
Barberskabet Ældre Sagen
Barberskabet logo

KLAR TIL AT MÆRKE FORSKELLEN?

Prøv i dag for kun 39 kr.