Designet

En slidstærk T-shirt

Ud over T-shirtens fordelagtige materialesammensætning af modal og økologisk bomuld, er den også lavet med en høj GSM (grams per square meter), som er en betegnelse for materialets tæthed eller densitet. Normale T-shirts har typisk en GSM på 150-160, hvorimod denne pletafvisende og lugtfri T-shirt har en GSM på 200, hvilket gør den slidstærk og meget mindre gennemsigtig end andre T-shirts.

Funktionel T-shirt Funktionel T-shirt

Et klassisk fit

T-shirten er designet til at passe alle kropstyper, hvorfor dens pasform er regulær. Det betyder ingen figursygning eller andre overraskelser - blot en klassisk T-shirt, der passer ind i enhver garderobe.

Yderligere er T-shirten pre-washed, hvilket minimerer krympning ved almindelig maskinvask, så du er sikret, at din T-shirt bevarer sin oprindelige størrelse.

T-shirt regulært fit T-shirt regulært fit

Vask

T-shirten kan maskinvaskes helt normalt ved 30 grader med en garanti for, at dens pletafvisende effekt holder til min. 10 vaske - og ofte mange flere.
Dog kræver den ikke vask lige så ofte som en almindelig T-shirt grundet dens antibakterielle, pletafvisende og lugtmodvirkende egenskaber. Så du kan med fordel spare din T-shirt, elregning og vaskemaskine for en omgang eller to!

Maskinvask Maskinvask

Hvordan fungerer medlemskabet?

Prøv i 8 dage

Prøv vores pletafvisende T-shirt i 8 dage og find ud af, om den er noget for dig.

Automatiske leveringer

Automatisk levering af nye forsyninger i postkassen. Det bliver ikke nemmere!

Ingen binding

Du kan selv ændre din leveringsplan eller opsige medlemskabet. Du har altid 100% kontrol.  

Set os i medierne?

Barberskabet Børsen
Barberskabet Ballerup Bladet
Vi samarbejder med Ældre Sagen
Barberskabet logo

KLAR TIL AT MÆRKE FORSKELLEN?

Prøv i dag for kun 79 kr.