Modal

20% modal

Vores pletafvisende og lugtfri T-shirt består af 20% modal, som på nuværende tidspunkt er et revolutionerende og populært tekstilmateriale - og det er der god grund til. For ud over at være et miljøvenligt alternativ til almindelig bomuld, er modal også yderst åndbart, slidstærkt, antibakterielt og ultra blødt.

Funktionel T-shirt Funktionel T-shirt

Produktionen

Modal udvindes af bøgetræer, og sammenlignet med andre alternativer bruger modal 20-30 gange mindre vand ved produktion. At modal udvindes af bøgetræer betyder også, at det i sin rene form er bionedbrydeligt. Cellulosen fra bøgetræet laves til lange fibre, som efterfølgende væves sammen til tekstilet modal. Overordnet betyder det, at modal er et mere miljøvenligt alternativ til almindelig bomuld - og det kan vi rigtig godt lide!

Modal af bøgetræ Modal af bøgetræ

Så hvad er modal?

Modal er et semi-syntetisk materiale med antibakterielle og lugtmodvirkende egenskaber, som gør det ideelt at bruge i under- og hverdagstøj. Disse egenskaber betyder bl.a., at de lugtfremkaldende bakterier, som findes i sved, bliver neutraliseret. T-shirten forbliver altså frisk og velduftende i dagevis sammenlignet med den almindelige T-shirt.

Produktion af modal Produktion af modal

Modals unikke egenskaber

Modal er modstandsdygtigt over for krympning, holder fuldstændigt på farven og bliver ikke stift i stoffet. Desuden kan det strækkes meget bedre end bomuld og syntetiske stoffer - også helt uden at miste pasformen.

Modal er et hurtigtørrende materiale, som let absorberer væske og regulerer temperaturer, hvorfor bakterier ikke ophobes i stoffet i samme grad. Faktisk så kan modal absorbere op til 50% mere væske end bomuld, hvilket betyder, at det har en kort tørretid - så du kan med god samvittighed spare din T-shirt, elregning og miljøet for en tur i tørretumbleren!

T-shirt blødhed T-shirt blødhed

Hvad med komforten?

Alle modals miljøskånende fordele opnås faktisk helt uden at gå på kompromis med komforten.

Modal er flere steder blevet beskrevet som det blødeste stof i verden, så du er sikret en blød og let følelse på huden. Modal kan føles som en kombination af helt nyt bomuld og viskose, men er modsat disse materialer ekstremt åndbart, hurtigtørrende, væskeabsorberende og temperaturregulerende. Derfor er modal et oplagt materiale til undertøj, sengetøj og sportstøj - og er også begyndt at gøre indpas inden for almindelig påklædning, da det har et flot fald, ikke krøller og ikke krymper.

T-shirt regulært fit Plet og lugtfri T-shirt

Hvordan fungerer medlemskabet?

Prøv i 8 dage

Prøv vores pletafvisende T-shirt i 8 dage og find ud af, om den er noget for dig.

Automatiske leveringer

Automatisk levering af nye forsyninger i postkassen. Det bliver ikke nemmere!

Ingen binding

Du kan selv ændre din leveringsplan eller opsige medlemskabet. Du har altid 100% kontrol.  

Set os i medierne?

Barberskabet Børsen
Barberskabet Ballerup Bladet
Vi samarbejder med Ældre Sagen
Barberskabet logo

KLAR TIL AT MÆRKE FORSKELLEN?

Prøv i dag for kun 79 kr.