En pletafvisende T-shirt

Pletafvisende, hvordan?

T-shirten er overfladebehandlet til at afvise alle flydende og delvist flydende substanser, som er vandbaserede. Det betyder, at du slet ikke behøver at gå i panik, hvis du kommer til at spilde kaffe eller rødvin på den - skyl det blot af med lidt rindende vand eller tør det væk med papir.

Skulle uheldet dog være ude, og du får en oliebaseret plet på T-shirten, kræves en almindelig vask på 30 grader. T-shirtens pletafvisende effekt holder med garanti til min. 10 maskinvaske - og ofte mange flere.

Pletafvisende T-shirt Pletafvisende T-shirt

Ingen kompromisser

Hos Barberskabet går vi generelt ikke på kompromis. Vores pletafvisende og lugtfri T-shirt rummer mange unikke egenskaber, der tilsammen former det mest optimale produkt.

Sammensætningen af modal og økologisk bomuld gør T-shirten åndbar og svedtransporterende, hvilket samtidig betyder, at den forbliver lugtfri og frisk over længere tid. Disse egenskaber påvirker naturligvis ikke T-shirtens overfladebehandling, som sikrer den pletafvisende effekt. Tværtimod hjælper denne ikke-skadelige tekstilbehandling blot med at bevare dens kvaliteter!

T-shirt i økologisk bomuld og modal T-shirt i økologisk bomuld og modal

Slidstærk, fleksibel og blød

Ud over at T-shirtens egenskaber opnås direkte fra materialesammensætningen, så er den også vasket med silicium, som gør den mere elastisk, holdbar, blød og modstandsdygtig over for fnugdannelse og sprækker.

T-shirten er også behandlet med en enzymvask, som er en proces, der gør den hvid fra vask, og som via enzymer blødgør og afslutter hele processen med at lave plantefibre til tekstil. Enzymvask er et miljøvenligt alternativ til andre kemiske vaskemetoder.

Som sidste led i processen er T-shirten prewashed, hvilket minimerer skrump fra almindelig maskinvask.

T-shirten er pletafvisende T-shirten er pletafvisende

Hvordan fungerer medlemskabet?

Prøv i 8 dage

Prøv vores pletafvisende T-shirt i 8 dage og find ud af, om den er noget for dig.

Automatiske leveringer

Automatisk levering af nye forsyninger i postkassen. Det bliver ikke nemmere!

Ingen binding

Du kan selv ændre din leveringsplan eller opsige medlemskabet. Du har altid 100% kontrol.  

Set os i medierne?

Barberskabet Børsen
Barberskabet Ballerup Bladet
Vi samarbejder med Ældre Sagen
Barberskabet logo

KLAR TIL AT MÆRKE FORSKELLEN?

Prøv i dag for kun 79 kr.