Komplementærprodukter

Før og efter barbering

Gode komplementærprodukter er essentielle for at opnå en optimal barbering. Det er nemlig vigtigt for dit velvære, at du beskytter og plejer din hud både før, under og efter barbering. Dette opnås bedst ved at benytte sig af en pre- og aftershave under hver barbering.

Hos Barberskabet har vi udviklet vores egen dansk-producerede Shaving Cream og After Shave Balm, som du nemt kan få leveret sammen med dine barberblade!

Pre- og after shave Pre- og after shave

Barberskum vs barbercreme

Det er bevist, at mange populære former for komplementærprodukter, som f.eks. barberskum på trykflaske, ofte har et delvist skadeligt indhold. Den skummende effekt fra barberskum er typisk baseret på et indhold af silikone og sulfater (SLES), som kan virke udtørrende og allergifremkaldende for huden.
Under barbering kan den fyldige skum yderligere være skyld i, at det klumper til i badet, hvilket gør dit udsyn svagere samt sætter sig og slider på selve barberbladet.

Sådanne produkter kan gøre din barbering langt mere problematisk, end den behøver at være!

Barberskum vs. barbercreme Barberskum vs. barbercreme

Shaving Cream

Vores dansk-producerede og parfumefrie Shaving Cream påføres på hud og skæg inden barbering for optimal beskyttelse mod irritation og udtørring.

Barbercremen sikrer, at din hud bliver beskyttet og fugtet maksimalt undervejs i din barbering, bl.a. grundet dens indhold af glycerin, der er yderst fugtgivende. Barbercremen er luftig, blød og let i konsistens - og helt fri for silikone og sulfater (SLES). Konsistensen gør den let at arbejde med under barbering, da den tilmed er delvist transparent ved udsmøring, så du altid har fuldt udsyn og 100% kontrol.

Barbering med Shaving Cream Barbering med Shaving Cream

After Shave Balm

Vores dansk-producerede og parfumefrie After Shave Balm er en creme med en let og blød konsistens, som du påfører på huden efter endt barbering for at modvirke irritation og rødme.

Den er ligeledes medvirkende til at opretholde fugtbalancen i huden, bl.a. grundet ingredienserne Pentylene Glycol og Butyrospermum Parkii Butter Extract, som virker blødgørende og beroligende for huden, styrker hudens barrierer samt stimulerer dannelsen af kollagen. Perfekt til efter barbering, hvor huden har været ekstra udsat!

After Shave Balm After Shave Balm

Hvordan fungerer medlemskabet?

Prøv i 14 dage

Prøvepakken indeholder ét kvalitetshåndtag og beskyttelsesetui samt to barberblade. Du kan hente pakken i postkassen efter 1-2 hverdage.

Automatiske leveringer

Efter 14 dage sender vi din første medlemspakke med 8 barberblade. Du kan altid selv ændre i dine leveringer.

Ingen binding

Du kan selv ændre din leveringsplan eller opsige medlemskabet. Du har altid 100% kontrol!

Set os i medierne?

Barberskabet Børsen
Barberskabet Ballerup Bladet
Vi samarbejder med Ældre Sagen
Barberskabet logo

Få en super skarp barbering

Prøv i dag for kun 49 kr.