Artikel af Emilie Lohals

23. juni 2022

Læsetid: 5 min.

Life hacks for en nemmere hverdag

Bananskræller, foldemetoder og de helt små tricks - optimér den ellers travle hverdag med disse fem life hacks!

Systemskraber - skift nemt dine barberblade med et medlemskab

 Hverdagen er som bekendt travl for de fleste. Der er mange pligter i hjemmet, der skal gøres og mange rutinemæssige To Do's hver eneste dag - måske flere gange om dagen. Så kunne du også have brug for at ''hacke'' rutinerne en smule? Så læs med her!

Life hacks

Kender du tøjfoldetricket, der sørger for, at din T-shirt er foldet på blot to sekunder? Eller har du hørt om tricket, der får dig lettere op om morgenen?

Der findes mange forskellige ''life hacks'', som mange nok ikke ved eksisterer, men som klart de fleste ville kunne drage nytte af bruge i sin hverdag.

Life hacks har det med at gøre tilværelsens pligter fuldført nemmere, hurtigere og mere produktivt - så sørg for at læse med her, for vi giver dig fem gode life hacks til hverdagen!

#1 Lægge T-shirt sammen på under to sekunder

T-shirts er et af de mest gængse stykker beklædning, vi har i vores klædeskabe. Er man flere, der bor i en husstand, eller skal rejsepakningen gå ekstra hurtigt, så kan en hurtig foldning være brugbar! Du gør det sådan her:

1. Læg T-shirten på et fladt bord med fronten opad.
2. Start med at tage fat øverst mellem kraven og skulderen med den ene hånd. Med den anden hånd tager du fat 2/3-dele nede på T-shirten i en lige linje fra der, hvor din hånd i toppen har fat.
3. Flyt hånden, du har ved kraven, ned til bunden af T-shirten. Husk stadig at holde ved begge steder. Tag så fat i bunden. 
4. Herefter trækker du den hånd, der har fat i midten af T-shirten, mod dig selv. Løft op.
5. Læg derefter T-shirten på bordet med rygsiden opad. Du skal heller ikke slippe, men folde T-shirten ind over sig selv. 

Mangler du en unik T-shirt, der både er pletafvisende og lugtfri? Så tjek Barberskabets ud her! 


Se videoen nedenfor for demonstration  

Pletafvisende og lugtfri T-shirt

Bananskræl

#2 Polér dine sko med en bananskræl

Ja, det lyder måske lidt mærkeligt, men hvis du ikke lige har andet ved din side eller ønsker at spare penge, og de pæne sko trænger til en polering, så er bananskrællen faktisk ikke en dum idé!

Bananskræl indeholder nemlig mange af de samme olier, som man finder i skosværte. Du skal derfor blot gnide indersiden af bananskrællen mod læderet på din sko og derefter tørre af med en blød klud - og wupti! Dine sko skinner igen.

#3 Omform gamle bukser til nye shorts - uden at sy

Har du også et par gamle bukser eller jeans, som ikke længere passer ind i garderoben eller på kroppen? Eller har du bare akut brug for et par shorts? Så omform dine lange bukser til korte nemt og helt uden brug af sytråd sådan her!

Hvad skal du bruge?
Et par bukser, en saks, tøjlim og et strygejern.

Sådan gør du
1.
Klip dine bukser over i den ønskede længde.
2. Fold kanten op 1-2 cm.
3. Påfør lim på indersiden af folden og stryg derefter henover med jernet!

Sværere er det ikke.


Bukser til shorts

Prøvepakke med barberblade med rejseetui og håndtag/skraber

#4 Tre hurtige måder at folde boxershorts på

Oplever du også ofte, at din undertøjsskuffe- eller hylde er den hurtigste til at blive rodet? Eller mangler du generelt plads i skabet?

Med disse tre foldeteknikker kan du i fremtiden få dine boxershorts til at fylde mindre i skabet eller i kufferten - og så går det i øvrigt lynhurtigt!

Metode 1: Militærmetoden
Metode 2: Konmari-metoden
Metode 3: Rullemetoden

Se videoen for demonstration 

#5 Hvordan kommer man op om morgenen?

For nogle kan morgenen være en kamp. Det kan være svært at tvinge sin krop op fra den bløde, varme seng og gøre sig klar til dagens gøremål. 

Men kender du til tricket, der gør det hele lidt nemmere og øger succesraten for, at du faktisk kommer op til tiden? 

Tricket er vækkeuret. Stil dit vækkeur tilpas langt væk fra din soveplads, så du er tvunget til at løfte din trætte krop. Så nemt er det. Selv tak!

Barber kun med skarpe rene barberblade for sund hud

Vidste du, at ... 
Man faktisk nemt og hurtigt kan få selv de mest genstridige pletter af sit hvide tøj? 
Find ud af hvordan her!


Prøv vores T-shirt allerede i dag med en prøvepakke til kun 79 kr.

  - Pletafvisende
- Økologisk bomuld og modal
-  Slidstærk og høj GSM
- Antibakteriel og lugtmodvirkende
- Holder farve og pasform - vask efter vask

 
Relaterede artikler
Tre skægtyper, der altid fungerer!

Tre skægtyper, der altid fungerer

Der findes modetendenser inden for skægtyper, ligesom det findes inden for tøj - men hvilke skægtyper vil altid overgå disse tendenser? Læs med her.

Myter om forkølelse, skægvækst og solbrun hud

Myter om forkølelse, skægvækst og solbrun hud

Der findes mange myter derude - nogle mere troværdige end andre! Læs myternes tilhørende (mere videnskabelige) anbefalinger lige her og bliv aldrig snøret igen!

Få bugt med sure fødder!

Få bugt med sure fødder!

Fugtige, svedige og lugtende fødder og sko er faktisk et problem, de fleste mennesker lider af - og netop derfor giver vi dig her 6 gode råd til, hvordan du får bugt med det fremover!