Artikel af Emilie Lohals

8. juni 2022

Læsetid: 5 min.

Alt-i-en Multivitaminer 

En multivitaminpille, der akkurat dækker den voksne mands behov for vitaminer og mineraler i hverdagen - ikke mere, ikke mindre!

Alt-i-en-multivitaminer

 Med over 100 forskellige vitaminer og mineraler kan det være svært at finde hoved og hale i, hvilke slags man typisk mangler i hverdagen, og hvordan man nemmest får dem. Derfor har vi hos Barberskabet fået udviklet og produceret en alt-i-en multivitaminpille i Danmark med et nøje tilrettelagt indhold, der akkurat dækker den voksne mands behov - helt uden unødvendige, skadelige og ulovlige stoffer.

 Læs meget mere om alt-i-en-multivitaminpillernes unikke egenskaber i artiklen her og prøv dem selv!


Hvorfor multivitaminer i hverdagen?


Hvorfor multivitaminer i hverdagen?

Vitaminer og mineraler er livsnødvendige for kroppen, og da vi ikke kan producere dem selv, får vi de fleste udelukkende fra vores kost og D-vitamin fra sollys.

Trods vi generelt i Danmark er overvejende gode til at spise en sund og variereret kost, får stadig en stor procentdel af de danske mænd ikke den rette mængde af f.eks. frugt, grøntsager og fisk i dagligdagen, som alle er vigtige kilder til både vitaminer og mineraler.

Lige sådan er størstedelen af danskerne i underskud af D-vitamin i vinterhalvåret, hvorfor Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man tager D-vitamin-kosttilskud i perioden. 

Er du i underskud af vitaminer og mineraler i kroppen kan det resultere i sundheds- og helbredsmæssige problemer. Er du i underskud, anbefales det derfor, at man tager et supplerende, dagligt kosttilskud. Kosttilskud kan ikke fungere som en direkte erstatning for kost, men de kan være medvirkende til at opretholde den rette og sundhedsgavnlige mængde af vitaminer og mineraler i kroppen!

Hvad er vitaminer og mineraler?

Alle de 100 forskellige vitaminer og mineraler, som vi kender til i dag, har enhver krop brug for. Dog er det vigtigt, at kroppen hverken får for få eller for mange, da det kan resultere i forskellige sygdomme grundet kropslig ubalance. Vitaminer er altså nødvendige for vores sundhed og helbred!

Vitaminer er kemiske stoffer med en såkaldt 'amingruppe', som er vitale for kroppen at få. Heraf kommer også ordet vitamin = vital (for livet) + amin. Behovet for mængden af det enkelte vitamin afhænger af vitamintypen; nogle skal vi have flere milligram af og andre kun få mikrogram. Igen, det kan være en jungle at finde rundt i!

Det er ofte tilfældet, at man tror, at vitaminer og mineraler er det samme. Dog adskiller mineraler sig faktisk en del fra vitaminer. Mineraler er nemlig stoffer, som enten hjælper vitaminerne med at fungere optimalt, eller så fungerer mineraler som en form for kropslig byggesten af f.eks. vores tænder, knogler og hår. Desuden kan de også have specifikke funktioner, som jern eksempelvis har i blodet, eller så kan de bruges til regulation af kroppens væske- og saltbalance. Mineraler er derfor også yderst vigtige for kroppens funktion!

Hvilke vitaminer og mineraler mangler jeg?

Barberskabets alt-i-en-multivitaminer indeholder i alt 10 typer af vitaminer og fem mineraler. Ingrediensindholdet er nøje tilrettelagt efter den voksne mands vitamin- og mineralbehov, så du er sikret hverken at få for meget eller for lidt, hvis du tager én multivitaminpille om dagen. 

Titandioxid

Fri for titandioxid

Ud over at være opmærksom på mængden af vitaminer og mineraler, du indtager, bør du også læse en ekstra gang på dine kosttilskuds indholdsdeklarationer, hvis du vil undgå sundhedsskadelige stoffer. 

Barberskabets alt-i-en-multivitaminpiller indeholder ikke farvetilsætningsstoffer eller andre direkte skadelige stoffer, hvilket bl.a. betyder, at de ikke har den hvide coating, som du måske er vant til, at dine kosttilskud eller medicin har.

Den hvide farve kommer nemlig af midlet titandioxid, der bliver brugt som farvetilsætningsstof i især medicin og kosmetiske produkter. En ny undersøgelse viser dog, at titandioxid frygtes at være potentielt kræftfremkaldende, og det er derfor ikke længere sikkert at anvende i fødevarer.

Pr. 7. februar 2022 blev titandioxid fjernet fra EU’s liste over tilladte fødevaretilsætningsstoffer, men må gerne sælges og markedsføres indtil august 2022.


Udviklet og produceret i Danmark

Barberskabets alt-i-en-multivitaminer er udviklet og produceret i Danmark i samarbejde med certificerede og kompetente partnere, der har solgt kosttilskud til danskerne gennem årtier.

Multivitaminerne indeholder ingen kendte allergener og er produceret efter strengeste kvalitetskrav.

Er du mere nysgerrig på indholdet, så har vi vedhæftet ingredienslisten nederst i artiklen!Produceret i Danmark
Hvorfor medlemskab på multivitaminpiller?

Hvorfor medlemskab på multivitaminpiller?

Med et medlemskab på alt-i-en multivitaminer bliver det lettere at prioritere din krops velvære i en travl hverdag -  uden tidskrævende indkøbsture og urimelige priser.

Vi anbefaler én tablet om dagen, og da hver beholder indeholder 60 stk., sørger vi for at levere en ny pakke til din adresse hver 8. uge, så du aldrig løber tør. 

Pakken er i øvrigt tynd som en brevsprække, og du får den derfor leveret direkte i postkassen - ligesom alle vores andre produkter!

Ingrediensliste

Få her det fulde overblik over indholdet af vitaminer og mineraler i hver multivitaminpille, samt hvordan de bidrager til kroppens funktioner.

Alt-i-en-multivitaminer
Alt-i-en-multivitaminer


Optimér din hverdag med Alt-i-en-multivitaminpiller til kun 148,-

 - 10 vitaminer og fem mineraler
- Udviklet og produceret i Danmark
-  Frie for titandioxid
- Én tablet om dagen
- 60 stk. i hver beholder
- Automatisk levering og ingen binding!

Relaterede artikler
Hvad gør Barberskabets T-shirt unik?

Pletafvisende og lugtfrie T-shirts

Barberskabets T-shirt er pletafvisende og lugtfri, så du har en slidstærk, fleksibel og blød T-shirt til alle hverdagens aktiviteter. Læs mere om den her!

Hvad gør Grafentech-boxershorts unikke?

Hvad gør Grafentech-boxershorts unikke?

Vores Grafentech-boxershorts er sammensat af det bæredygtige materiale modal samt et indlæg af grafen for de mest optimale boxershorts til hverdagen! 

Barberskabets Nanosølv-sokker?

Prøv vores unikke Nanosølv-sokker

Med fokus på komfort og funktionalitet samt et klassisk design har vi fået produceret vores Nanosølv-sokker. Prøv dem selv og læs mere om dem her!