Artikel af Mie Møller

18. september 2020

Læsetid: 3 min.

Hvor ofte skal man skifte barberblad?

Systemskraber - skift nemt dine barberblade med et medlemskab

Hver gang du barberer dig, bliver skærene på dit barberblad en smule sløvere, hvilket reducerer bladets evne til at give en tæt og behagelig barbering.  Jo sløvere bladet bliver, jo mere vil det rive dine hår af ved at knække dem frem for at skære dem over, hvilket kan give en ubehagelig barbering og irriteret hud. Det er meget individuelt, hvor mange gange et barberblad kan anvendes, før det bliver sløvt. Generelt erfarer vi hos Barberskabet, at vores barberblade kan holde helt fra 5-10 barberinger.


Hvor ofte skal man skifte barberblad?

Hvor længe holder et barberblad? 

Din skæglængde samt rengøring af barberbladet er typisk det, der afgør, hvor længe et barberblad kan holde.

En stor del af problemet bunder i skidt, der kan sætte sig fast i barberbladet, såsom hår, sæbe og død hud. Skidt må ikke fjernes fra barberbladet med et håndklæde, da det gør barberbladet endnu sløvere. Skyl hellere barberbladet under og efter barbering i varmt vand. Vi har lavet en fuld guide til, hvordan du får dit barberblade til at holde længere lige her.Ét barberblad til flere formål

Hvis du bruger barberblade til kropsbehåring, bør du bruge separate barberblade hertil. Bakterier kan hurtigt vokse og sprede sig på et barberblad, hvis det bliver brugt for længe og til forskellige formål. Det vil resultere i, at du skal skifte dit barberblad oftere end nødvendigt for at sikre en ren barbering. 

 

Prøvepakke med barberblade med rejseetui og håndtag/skraber

Øg levetiden på dit barberblad

Om du barberer dit skæg, intimbarberer, barberer ben eller barberer dig skaldet, så er de hud- og skægprodukter, du anvender, altafgørende. Vidste du, at du kan forøge levetiden af dine barberblade markant ved eksempelvis at bruge en barbergel i stedet for en barberskum? Vi har lavet en guide med anbefalinger og myter omkring alt fra barberskum, beard oils og aftershave her.

Sund fornuft 

I bund og grund kommer det meget an på, hvor ofte du barberer dig, og dermed hvor ofte du skal skifte dit barberblad. Hvis der er tegn på sløvhed, der hiver hårene frem for at skære dem, er det tid til at skifte barberbladet. For med et nyt, lækkert og skarpt barberblad får du en tæt barbering, en sund hud og en rigtig god start på dagen!

 

Simplificer din barberingsrutine allerede i dag med en prøvepakke til kun 49,-. 

 - 5 skarpe skær 
- Praktisk rejseetui af silikone
-  Ergonomisk håndtag med gummibelægning
- 8 barberblade til din skraber leveret efter tilpasset frekvens
- Ingen binding

 
Relaterede artikler
Guide til komplementære produkter

Guide til komplementære produkter til barbering

Vi giver dig her en fuld guide til om du skal vælge barbergel, sæbe eller skum, aftershave, creme eller eau de parfume og meget mere.

Hvorfor begyndte vi at barbere os?

Hvorfor begyndte vi at barbere os?

Vi er dykket ned i historien bag barbering helt tilbage fra det gamle Egypten og Alexander den store.

 

Allergi og ødelagt tøj

Allergi og ødelagt tøj af vask

Vidste du, at der ikke er lovkrav om indholdsdeklaration på vaskemiddel, selvom 4% af danskere har parfumeallergi?